top of page

Vergoedingen & tarieven

Vergoeding zorgverzekering

Vanuit de basisverzekering wordt er drie uur dieetadvies vergoed per jaar. Alle zorgverzekeraars vergoeden zonder verwijsbrief. Bij een aanvullende verzekering heb je recht op meer consulten in een kalenderjaar. Indien je ouder dan 18 jaar bent komen de kosten eerst ten laste van het eigen risico.

NutriHealth is aangesloten bij ROHA. Zij zetten zich in voor kwaliteitsverbetering van de eerstelijnszorg aan chronisch zieken in Amsterdam. Voor mensen met CVRM, diabetes en COPD is er vanuit de zorgverzekeraars een regeling, genaamd 'ketenzorg'. Is hier sprake van, vraag dan de huisarts voor een verwijzing naar de diëtist binnen de ketenzorg. De kosten voor dieetadvies worden dan vergoed vanuit het basispakket en je eigen risico wordt niet aangesproken.

Vergoeding ketenzorg bij CVRM, COPD en diabetes

Neem voor vragen hierover gerust contact op via info@nutri-health.nl 

 

 

Downloads: 

Als diëtist ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (ex. Art. 34 Wet BIG). KP-nummer: 19101626789 

Onze tarieven

1

Intake

Gezondheid begint altijd met een professionele intakegesprek van 90 minuten. Er vindt een volledige screening plaats. Meten (omtrekmaten, gewicht en vetpercentage). Voedingsanamnese wordt afgenomen. Persoonlijk voedingsadvies en je ontvangt een voorbeelddagmenu op maat. De vergoedingen en tarieven bestaan uit directe en indirect tijd.

120 euro

2

Standaard consult

45 minuten, tijdens dit consult wordt het proces uitgebreid besproken. Hierbij worden alle vragen beantwoord en worden er nieuwe behandeldoelen opgesteld. Ook wordt er weer gemeten en gewogen (omtrekmaten, gewicht en vetpercentage). De vergoedingen en tarieven bestaan uit directe en indirect tijd.

60 euro

3

Kort Consult

30 minuten, tijdens dit consult wordt het proces kort besproken. Hierbij worden vragen beantwoord en worden er deels nieuwe behandeldoelen opgesteld. Ook wordt er weer gemeten en gewogen (omtrekmaten, gewicht en vetpercentage).

40 euro

Heb je een vraag? Stuur ons een mailtje en we helpen je graag! We beantwoorden van vragen over jouw gezondheid. Geheel kosteloos!

pexels-ella-olsson-1640770.jpg
Wil jij gezonder leven zodat je het beste uit jezelf kan halen?
bottom of page