top of page

Ons Team

Het is onze missie om jou te motiveren en leren om gezonder te leven zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Dat doen we door op een persoonsgerichte manier maatwerk te leveren om jou te motiveren en enthousiasmeren voor een gezond en gelukkig leven. Dit is ons team!

HOSAI_FOTO-11.jpg

Hosai Safi

Hallo, ik ben Hosai, leefstijlcoach en (sport)diëtiste bij NutriHealth. Ik vind het superleuk om bezig te zijn met mijn twee grootste passies, voeding en beweging.  Samen met mijn team dragen we graag onze kennis over aan jou. Wij geven persoonlijke begeleiding en zijn gespecialiseerd in:

 

 • overgewicht & obesitas

 • ondergewicht & ondervoeding

 • hart- en vaatziekten

 • eetstoornissen

 • maag- lever- en darmproblematiek

 • verhoogd cholesterol/bloeddruk

 • Bariatrische chirurgie

 • Voeding tijdens en na zwangerschap 

 • COPD

 • diabetes

 • eetstoornissen

 • sport diëtetiek 

 • (GLI) Leefstijlcoach

 • voedselallergieën

 • zwangerschapsdiabetes

Anisa Pilon

Mijn naam is Anisa Pilon. Al ruim 6 jaar werk ik met veel plezier als diëtist. Met 3 jaar werkervaring in Suriname en 3 in Nederland heb ik veel ervaring opgebouwd en mezelf kunnen specialiseren op verschillende vlakken zoals eetstoornissen, diabetes, het FODMAP-dieet, bariatrische chirurgie en verschillende eetculturen. 

Voedingsadvies op maat is voor mij een belangrijk aandachtspunt in de behandeling. Een advies waarbij de eetcultuur ook wordt meegenomen en waarbij kleine stapjes een groot verschil maken. Voeding is verbindend, verrijkend en verdiepend!

Ik ben optimistisch, open-minded, bewust, holistisch en positief in mijn benadering. Omdat ik zelf met de Iraanse en Nederlandse cultuur ben opgegroeid zie ik het belang van het omarmen van je (eet)cultuur. Voeding zie ik één aspect van gezondheid en ik kijk graag verder met de cliënt om hier breder naar te kijken en hieraan te werken. 

Naast mijn werk als diëtist sport en schilder ik graag en houd ik mij graag bezig met planten.

IMG-20201219-WA0030.jpg

Als diëtist blijf ik mezelf altijd verder ontwikkelen,
zo ben ik een gecertificeerd specialist in:

BSc sportdiëtetiek

Ik ben een een gecertificeerde specialist in (sport) diëtetiek (SCAS) en tevens heb ik een (NSCA-CPT) certificaat.

BSc diëtist

Als diëtist help ik je op het gebied van voeding en gezondheid. Ik zorg ervoor dat je meer inzicht krijgt in levenstijl.  

Voeding bij diabetes 

Wij vinden het belangrijk om jou te helpen om een optimaal voedingsadvies af te stemmen die past bij jouw type diabetes en eventueel bij behorende medicatie. 

Seemab.jpg

Seemab Bhatti

Mijn naam is Seemab Bhatti en ik ben 20 jaar oud. In juli 2023 ben ik
afgestudeerd als diëtist. Ik ben gespecialiseerd in Voeding bij Diabetes.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan in de klinische setting in het OLVG ziekenhuis, waar ik veel verschillende ziektebeelden en doelgroepen voorbij heb zien komen. Vanaf oktober 2023 kom ik met veel plezier en enthousiasme het team van NutriHealth versterken.

 

Ik ben zelf van Pakistaanse afkomst en ken verschillende eetculturen. Door mijn levensjaren heen heb ik steeds meer interesse gekregen in gezonde en lekkere voeding. Mijn doel is om mijn klanten hier ook blij mee te maken door mijn kennis over voeding met jullie te delen. Voor mij is het belangrijk dat iedereen een gezonde relatie opbouwt met voeding en  Ik hou van uitdagingen, waar ik veel van kan blijven leren. Ik sta klaar voor een ieder om samen met z'n tweeën naar een gezondere leefstijl toe te werken. Ik streef ernaar om een betrouwbare band op te bouwen met mijn klanten en passende adviezen te geven aan elk individu.

 

Naast mijn werk als diëtist, houd ik van dansen, reizen, uitgaan met familie en vrienden en natuurlijk lekker eten!

Myra Hekman

Ik ben Myra. Als Virtual Assistant ondersteun ik NutriHealth op verschillende aspecten. Ik werk graag met structuur en overzicht, maar vooral gericht op hoe wij ieder persoonlijk kunnen helpen om een stap in de goede richting te zetten.

 

Verandering gaat niet in één keer, maar elke keer met een kleine stap vooruit. Dat is ook waar Nutrihealth ook voor staat, ‘Little steps are the greatest!’

Samen streven we ernaar om het beste uit iedereen te halen, stap voor stap op een manier dat past bij die persoon. Gezamenlijk aan de missie van NutriHealth werken geeft mij veel energie en inspiratie! 

Ik hoop dat u zich thuis voelt bij ons, welkom :) 

Foto - Myra.jpg
bottom of page