top of page

Over NutriHealth

05032019_website_nutrihealth_satisfied v

NutriHealth is een diëtistenpraktijk die professionele begeleiding biedt en zich onderscheid door extra focus te leggen op maatwerk

NutriHealth is een diëtistenpraktijk die professionele begeleiding biedt naar een betere gezondheid. Wij onderscheiden ons door extra focus te leggen op maatwerk. Dit betekent dat wij onze diensten afstemmen op de specifieke behoeften van elke cliënt.

Wij bieden begeleiding op het gebied van voeding voor mensen met overgewicht, chronische aandoeningen (zoals diabetes of hart- en vaatziekten) of een specifieke voedingsbehoefte (zoals tijdens zwangerschap of borstvoeding).

NutriHealth is een erkende diëtistenpraktijk. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Diëtisten (NVD). Dit betekent dat wij up-to-date kennis en kunde in huis hebben. Wij zijn aangesloten bij de Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wij streven ernaar om een gezondere levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. NutriHealth is laagdrempelig, passievol en streeft ernaar om het beste te halen uit ieder individu. Bij NutriHealth is de key: little steps are the greatest! Wij zijn procesgericht met het oog op resultaat!

  • BSc sportdiëtetiek

Ik ben een een gecertificeerde specialist in (sport) diëtetiek (SCAS) en tevens heb ik een (NSCA-CPT) certificaat.

  • BSc diëtiste/voedingsdeskundige

Als voedingsdeskundige help ik je op het gebied van voeding en gezondheid. Ik zorg ervoor dat je meer inzicht krijgt in levenstijl.  

  • Specialisatie voeding bij diabetes

Wij vinden het belangrijk om jou te helpen om een optimaal voedingsadvies af te stemmen die past bij jouw type diabetes en eventueel bij behorende medicatie. 

Hosai Safi

Healthprofessional 

bottom of page