TEAM

Myra Hekman 

Virtual Assistant van NutriHealth

Ik ben Myra en woon vlakbij Amsterdam. Ik vind het heerlijk om met een vriendin een kopje koffie te drinken, een goed boek te lezen en tijd door te brengen met familie. Ik ben een vrij rustig & geduldig persoon met een positieve instelling. Ik probeer steeds vaker om echt in het moment te leven en niet te veel afgeleid te raken door alles om ons heen. 

Veel van ons zijn op zoek naar balans. Je moet kunnen genieten van gerechten, óók wanneer deze gezond zijn. Ik haal plezier uit het ontdekken van nieuwe smaken bij het koken of bakken.

Als Virtual Assistant ondersteun ik NutriHealth op verschillende aspecten. Ik werk graag met structuur en overzicht, maar vooral gericht op hoe wij ieder persoonlijk kunnen helpen om een stap in de goede richting te zetten. Verandering gaat niet in één keer, maar elke keer met een kleine stap vooruit. Dat is ook waar Nutrihealth ook voor staat, ‘Little steps are the greatest!’

Samen streven we ernaar om het beste uit iedereen te halen, stap voor stap op een manier dat past bij die persoon. Gezamenlijk aan de missie van NutriHealth werken geeft mij veel energie en inspiratie! 

Ik hoop dat u zich thuis voelt bij ons, welkom :) 

logo wit.png
Myra .png

Julia Jamin

Stagiaire NutriHealth 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op jonge leeftijd zorgden mijn ouders ervoor dat ik veel van de wereld kon zien en proeven door middel van koken en reizen. Mijn moeder kookte het liefst allesbehalve Nederlands en zorgde ervoor dat ik verschillende gerechten en keukens probeerde. Mijn passie voor reizen zat er op jonge leeftijd al in. Na de middelbare school heb ik daarom bewust de keuze gemaakt om drie jaar te reizen en werken. Door middel van reizen ben ik in aanraking gekomen met verschillende eetculturen en gebruiken van het betreffende land. Hierdoor ontwikkelde ik onder andere mijn passie voor koken. Naast mijn passie voor koken heb ik ook altijd de behoefte gehad om verschillende sporten uit te proberen. Op dit moment doe ik het liefste een sportlesje spinning, boksen of pilates.

In de drie jaar na de middelbare school heb ik veel mensen ontmoet met verschillende eetproblemen, allergieën of andere gezondheidsproblemen. Ik wilde graag deze mensen helpen, maar had op dat moment onvoldoende kennis op het gebied van voeding. Na een tijdje kwam ik erachter dat ik gezondheid erg belangrijk vind en dat ik anderen graag hiermee wil helpen. Vanwege mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid heb ik toen besloten om met de opleiding Voeding en Diëtetiek te beginnen aan de Hogeschool van Amsterdam.

In het eerste jaar had ik geen idee waar ik als diëtist voor zal staan, maar nu, in het derde jaar van mijn bachelor ben ik daar zekerder van. Mijn visie is om de gezondheid van mensen op een persoonlijke manier te bevorderen en bewustzijn te creëren rondom voeding en gezondheid.

Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik heb de mogelijkheid gekregen om stage te lopen bij NutriHealth om op deze manier meer praktijkervaring op te doen en mij verder te kunnen ontwikkelen in dit vakgebied. 

Middels deze studie en deze stage ben ik mijn kennis op het gebied van voeding en gezondheid continue aan het ontwikkelen en aan het verbreden en hoop ik uiteindelijk mijn enthousiasme en kennis over te kunnen brengen aan anderen.

Julia .png

Nina Breuk

Stagiaire NutriHealth

 

 

 

 

Mijn naam is Nina Breuk, diëtiste in opleiding en momenteel stagiaire bij NutriHealth. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in psychologie, hoe de hersenen werken en het belang van mindfulness. 

Toen ik klein was wilde ik al weten hoe alles precies werkte. In de Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek spreekt mij de combinatie van psychologie en de klinische kennis over verschillende ziektes en aandoeningen aan. Doordat de opleiding erg breed is, valt er altijd wel wat nieuws uit te zoeken.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en nieuwe recepten uit te proberen. Vroeger merkte ik al aan mijn lichaam wanneer ik niet gezond had gegeten. Hierdoor begon ik het belang van voeding in te zien en groeide mijn interesse hierin.

Ik ben vegetarisch opgevoed en moest altijd van alles een beetje proeven. Tegenwoordig eet ik af en toe vlees, maar probeer ik zoveel mogelijk plantaardig te eten. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillend voedsel. Ik hou van allerlei verschillende eetculturen en vind het belangrijk dat eten lekker is. 

Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen genieten van het leven én lekker in hun vel zitten. Ik wil helpen een passende manier te vinden om dit te bereiken zodat we samen stapje voor stapje hiermee aan de slag kunnen.

Nina%20_edited.png