top of page

TEAM

logo wit.png

Hosai Safi

Oprichter NutriHealth &
Health professional

Mijn naam is Hosai Safi (Health professional) en (sport)diëtiste. Het fascineert mij om bezig te zijn met mijn twee grootste passies voeding en beweging.

Op jonge leeftijd had ik al grote interesse in voeding en liep ik al geregeld in de moestuin van mijn vader om verse groente te telen. Voeding en beweging zijn twee componenten die onmisbaar zijn voor een gezonde levensstijl.
 

NutriHealth is een diëtistenpraktijk die professionele begeleiding biedt en zich onderscheid door extra focus te leggen op maatwerk. Ik draag graag mijn kennis over aan jou, zodat jij kiest voor een gezonde levensstijl.

HOSAI_SET_FOTO-21.jpg

Anisa Pilon

Diëtist NutriHealth

 

 

Mijn naam is Anisa Pilon. Al ruim 6 jaar werk ik met veel plezier als diëtist. Met 3 jaar werkervaring in Suriname en 3 in Nederland heb ik veel ervaring opgebouwd en mezelf kunnen specialiseren op verschillende vlakken zoals eetstoornissen, diabetes, het FODMAP-dieet, bariatrische chirurgie en verschillende eetculturen. 

Voedingsadvies op maat is voor mij een belangrijk aandachtspunt in de behandeling. Een advies waarbij de eetcultuur ook wordt meegenomen en waarbij kleine stapjes een groot verschil maken. Voeding is verbindend, verrijkend en verdiepend!

Ik ben optimistisch, open-minded, bewust, holistisch en positief in mijn benadering. Omdat ik zelf met de Iraanse en Nederlandse cultuur ben opgegroeid zie ik het belang van het omarmen van je (eet)cultuur. Voeding zie ik één aspect van gezondheid en ik kijk graag verder met de cliënt om hier breder naar te kijken en hieraan te werken. 

Naast mijn werk als diëtist sport en schilder ik graag en houd ik mij graag bezig met planten.

IMG-20201219-WA0030.jpg

Myra Hekman 

Virtual Assistant van NutriHealth

 

Ik ben Myra en woon vlakbij Amsterdam. Ik vind het heerlijk om met een vriendin een kopje koffie te drinken, een goed boek te lezen en tijd door te brengen met familie. Ik ben een vrij rustig & geduldig persoon met een positieve instelling. Ik probeer steeds vaker om echt in het moment te leven en niet te veel afgeleid te raken door alles om ons heen. 

Veel van ons zijn op zoek naar balans. Je moet kunnen genieten van gerechten, óók wanneer deze gezond zijn. Ik haal plezier uit het ontdekken van nieuwe smaken bij het koken of bakken.

Als Virtual Assistant ondersteun ik NutriHealth op verschillende aspecten. Ik werk graag met structuur en overzicht, maar vooral gericht op hoe wij ieder persoonlijk kunnen helpen om een stap in de goede richting te zetten. Verandering gaat niet in één keer, maar elke keer met een kleine stap vooruit. Dat is ook waar Nutrihealth ook voor staat, ‘Little steps are the greatest!’

Samen streven we ernaar om het beste uit iedereen te halen, stap voor stap op een manier dat past bij die persoon. Gezamenlijk aan de missie van NutriHealth werken geeft mij veel energie en inspiratie! 

Ik hoop dat u zich thuis voelt bij ons, welkom :) 

Myra .png
bottom of page