TEAM

logo wit.png

Hosai Safi

Oprichter NutriHealth &
Health professional

Mijn naam is Hosai Safi (Health professional) en (sport)diëtiste. Het fascineert mij om bezig te zijn met mijn twee grootste passies voeding en beweging.

Op jonge leeftijd had ik al grote interesse in voeding en liep ik al geregeld in de moestuin van mijn vader om verse groente te telen. Voeding en beweging zijn twee componenten die onmisbaar zijn voor een gezonde levensstijl.
 

In mijn pubertijd kampte ik met overgewicht en de diëtiste hielp mij weer om op een gezond gewicht te komen. Dit triggerde mij weer om de bachelor opleiding Voeding & Diëtetiek te volgen. NutriHealth is een diëtistenpraktijk die professionele begeleiding biedt en zich onderscheid door extra focus te leggen op maatwerk. Ik draag graag mijn kennis over aan jou, zodat jij kiest voor een gezonde levensstijl.

Hosai website foto.jpg

Myra Hekman 

Virtual Assistant van NutriHealth

Ik ben Myra en woon vlakbij Amsterdam. Ik vind het heerlijk om met een vriendin een kopje koffie te drinken, een goed boek te lezen en tijd door te brengen met familie. Ik ben een vrij rustig & geduldig persoon met een positieve instelling. Ik probeer steeds vaker om echt in het moment te leven en niet te veel afgeleid te raken door alles om ons heen. 

Veel van ons zijn op zoek naar balans. Je moet kunnen genieten van gerechten, óók wanneer deze gezond zijn. Ik haal plezier uit het ontdekken van nieuwe smaken bij het koken of bakken.

Als Virtual Assistant ondersteun ik NutriHealth op verschillende aspecten. Ik werk graag met structuur en overzicht, maar vooral gericht op hoe wij ieder persoonlijk kunnen helpen om een stap in de goede richting te zetten. Verandering gaat niet in één keer, maar elke keer met een kleine stap vooruit. Dat is ook waar Nutrihealth ook voor staat, ‘Little steps are the greatest!’

Samen streven we ernaar om het beste uit iedereen te halen, stap voor stap op een manier dat past bij die persoon. Gezamenlijk aan de missie van NutriHealth werken geeft mij veel energie en inspiratie! 

Ik hoop dat u zich thuis voelt bij ons, welkom :) 

Myra .png
Nada.jpg

Nada Jamhoune

Stagiaire NutriHealth 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Nada Jamhoune, ik ben 24 jaar oud en ik zit in mijn laatste fase om opgeleid te worden als beginnende diëtiste.

Nooit heb ik geweten dat voeding en beweging zoveel impact konden hebben op iemand zijn mentale en fysieke toestand. Deze kennis heb ik gedurende 4 jaar op de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam geleerd. Ik ben in 2017 aan deze studie begonnen door mijn bijbaantje bij VitamineStore. Mijn voormalige collega’s hadden deze studie gevolgd en het leek mij leuk om dat ook te doen.

Ik hoop met deze stage de informatie die ik vanuit de opleiding heb meegekregen in de praktijk te kunnen implementeren. Zoals eerder benoemd heeft de opleiding mij veel geleerd op het gebied van voeding en beweging, alleen vond ik dat er nog te weinig aandacht werd besteed aan de verschillende eetculturen die er zijn. Hosai geeft wél de extra aandacht aan de verschillende eetculturen, omdat zij weet dat er voor hen een andere aanpak nodig is om de gewenste doelen te behalen.

Als kind van een ouder migranten echtpaar kan ik goed overweg met verschillende eetculturen en kan ik mij heel goed voorstellen dat het lastig kan zijn om bepaalde gebruiken en gewoontes te doorbreken. Ik vind het heel leuk om juist deze mensen, maar ook andere doelgroepen, samen met NutriHealth te begeleiden. Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen.