top of page

ERVARINGEN 

logo wit.png

Ashley Vinson

“I’ve had a lot of nutritionists. I’ve read tons of books on proper eating. I’ve done a lot of diets. And while they helped for a short while, nothing stuck. Hosai has been the first nutritionist that has helped me create not only a realistic eating plan, but more importantly, an effective eating plan. In addition, she’s given me the support and help when I need it to help me get through a rough spot, to figure out what I should eat instead, and basically how to make healthy eating a normal, everyday activity. She’s made a huge difference in my life (and how my pants fit! ;)).

Yassin Lhaiba

Toen ik bij Hosai kwam had ik al een heel traject doorlopen op eigen kracht om af te vallen. Ik was toen 34 kg afgevallen door meer te gaan sporten, te letten op mijn voeding en te letten op mijn rust- en ontspanning. Op een gegeven moment kwam ik in een fase waarin ik niet meer afviel. Door het traject met Hosai ben ik meer dan tien kilo afgevallen en ben ik voor het eerst in 14 jaar weer onder de 95 kilo. Hosai gaat echt voor de cliënt en geeft net dat beetje extra wat ik nodig had. Ze is een diëtiste die met je meedenkt op alle gronden, empathisch is en kan goed coachen. Ook heeft Hosai veel productkennis, werkt met handige appjes, maakt foto’s zodat je het resultaat ook ziet en neemt je echt mee naar het resultaat. Ze geeft je handige tips over hoe je voeding op een gezonde en smaakvolle manier kunt bereiden. Ik ben erg tevreden over haar en ik raad iedereen haar aan. Ik ben het levende bewijs.

Lotte Engel

Hosai heeft mij laten inzien dat voeding enorm veel invloed heeft op hoe je, je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb een lactose intolerantie, waardoor ik erg op mijn voeding moet letten. Ik at producten waarvan ik dacht dat ik ze wel mocht eten. Ik had erg weinig energie en constant buik- of hoofdpijn. Hosai heeft mij geholpen met product kennis en kan zonder moeite vertellen wat ik wel of niet kan eten. Ze heeft voor mij een voedingsschema gemaakt, met daarbij een variatielijst. Zo kan ik gemakkelijk zien wat ik wel of niet mag eten en wat vervangers zijn voor producten die lactose bevatten. Hosai is professioneel, heeft productkennis, kan voedings- en sportadvies geven en dit allemaal op een empathische en super vriendelijke manier.

Newien Chaitram

De begeleiding van Hosai in twee woorden: professioneel en betrouwbaar. Hosai geeft mij ook advies op het gebied van (sport) voeding en beweging. Hosai kijkt echt naar mijn levensstijl en focust zich op wat voor producten ik lekker vind en daar baseert ze haar adviezen op. Hiervoor had ik een andere diëtiste die hele algemene adviezen opstelde en waarvan ik heel weinig mocht eten. Doordat extreme energie tekort kreeg ik vreet kicken en andere nare bijwerkingen. Sinds de begeleiding van Hosai zijn deze bijwerkingen verdwenen. Ik voel me een stuk energieker en het sporten gaat steeds beter.

Nouria Bloom

Toen ik 10 maanden terug begon had ik niet geloofd dat mijn levenstijl zo drastisch zou veranderen. Ik ben heel wat kilo’s kwijt en heb een gezondere levenstijl. Mijn smaakpapillen zijn ook veranderd waardoor ik gezonder eten liever eet. Ik heb geleerd hoe ik gezond, gevarieerd en vooral lekker kan eten. Hosai heeft mij altijd ondersteund en aangemoedigd toen het allemaal niet Toen ik 10 maanden terug begon had ik niet geloofd dat mijn levenstijl zo drastisch zou veranderen. Ik ben heel wat kilo’s kwijt en heb een gezondere levenstijl. Mijn smaakpapillen zijn ook veranderd waardoor ik gezonder eten liever eet. Ik heb geleerd hoe ik gezond, gevarieerd en vooral lekker kan eten. Hosai heeft mij altijd ondersteund en aangemoedigd toen het allemaal niet zo snel ging als gewild. Zij heeft mij altijd gemotiveerd om mijn eetpatroon op te pakken en niet op te geven. Zij is niet alleen een hele goeie diëtist maar een voorbeeld hoe het wel allemaal kan. snel ging als gewild. Zij heeft mij altijd gemotiveerd om mijn eetpatroon op te pakken en niet op te geven. Zij is niet alleen een hele goeie diëtist maar een voorbeeld hoe het wel allemaal kan.

Samira Ahri

Al een jaartje loop ik bij de diëtiste praktijk Nutrihealth. Ik had moeite met het aankomen in spiermassa en at te weinig. Daarnaast sportte ik nog 5 keer in de week waarbij ik tijdens iedere training mezelf duizelig en misselijk voelde en na de training moe. Samen met Hosai stelde we een eetprogramma op. Hierbij werd rekening gehouden met mijn lactose intolerantie en het eten van mijn lievelingsetenswaren. Ook kreeg ik gezonde recepten naar mij opgestuurd.  Ik heb ondertussen ook van haar geleerd om verantwoord te kiezen voor bepaalde voedingsmiddelen. Ik volg haar eetschema nu al bijna een jaar en voel me al stukken beter. Ik voel me minder duizeling en kan veel meer tillen in de gym. Ook voel ik me veel energierijker. Daarnaast heb ik veel ondersteuning en hulp gekregen bij dit process. Tijdens dit process zijn Hosai en ik ook vaak gaan wandelen voor frisse lucht. Hierbij kreeg ik vaak tips en een dosis motivatie van haar mee. Sporten en goed eten is niet alleen motivatie, maar ook vooral disipline. Ik heb naast het verbeteren van mjn gezondheid ook nog een goede vriendin aan overgehouden. Ik zou Nutrihealth zeker aanraden!

bottom of page